Moshi april 2024

Start april måned tilbragte Dr. Einar Eriksen én uge i Moshi, hvor han indgik i teamet på Brandsårsafdelingen på KCMC 🏨🔥
Det var et værdifuldt og travlt ophold hvor han var med til at operere 7 patienter. Alle patienterne havde store sår og skader. Nogle patienter var indlagt med skader der var flere år gamle, mens Jesica, en pige på 12 måneder, var blevet alvorlig forbrændt i et køkkenuheld i februar måned.
Hele Jesicas ansigt og hovedbund var blevet forbrændt og under operationerne var personalet desværre nødt til at amputere flere af hendes fingerspidser, som alle var blevet nekrotiske. Jesica blev opereret 2 gange under Einars ophold, og har stadig behov for flere operationer, blandt andet til at rekonstruere hendes øjelåg.
Tak for at Du er med til at hjælpe børn som Jesica til en ny chance i livet. Sammen kan vi gøre en forskel ❤

Generalforsamling 2024

Invitation til Care4Burns Ordinære Generalforsamling 2024 🔥
Onsdag den 3. april kl. 16.30-18, København.
Er du interesseret i udviklingsarbejde?
Ønsker du at gøre en forskel for børn med alvorlige forbrændinger i Tanzania?
Har du gode ideer eller måske konkret erfaring på området, som du vil dele? – så kom med den 3. april og hør mere! 🌟
Tilmelding senest den 27. marts: info@care4burn.org
– hvor du vil få tilsendt yderligere information omkring mødet.
Vi ser frem til at høre fra dig.
Sammen kan vi gøre en forskel!

Veronica er oppe på benene igen

Efter snart 2 års indlæggelse og utallige operationer, er Veronica endelig på benene ❤️
Veronica blev indlagt på KCMC i juli 2022 med forbrændinger på næsten 55 % af kroppen, henover mave, lår og dele af brystet. Nu genstår det at lukke hendes trakeostomi og genoptræne gangfunktionen.
Vi ser frem til at Veronica om lidt kan rejse hjem til familie og venner 🔥
Tak for din interesse i og støtte til Car4Burn.
Med din støtte kan vi hjælpe børn som Veronica med at tage fat på livet igen 🙏❤️

Janeth 7 år

Janeth er 7 år og blev indlagt efter der var gået ild i hendes tøj. Hun havde fået en 2. grads forbrænding på 45% af sin krop, på mave, lår og arme.
Når så stor en del af kroppen er forbrændt, skal der mange hudtransplantationer til over en længere periode. Det er vigtigt, at de enkelte områder heler op undervejs, før næste del af kroppen behandles.
Hver enkelt operation koster ml. 900-1000 kr. plus efterfølgende pleje og medicin.
Der kommer rigtig mange børn, unge og voksne ind på brandsårsafdelingen på KCMC hospitalet i Moshi i løbet af året. Nogle har skader sket for uger eller måneder siden, og andre er indlagte akut efter nylig brandulykke.
Ikke alle overlever. Men langt de fleste gør heldigvis! Og med stærke faglige kompetencer og udstyr arbejder afdelingen kontinuerligt med at forbedre både behandlingen og den enkelte indlæggelsestid.
Med jeres støtte kan vi fortsat hjælpe børn som Janeth og mange flere børn tilbage til livet. Og vi kan støtte afdelingen til en styrket ekspertise inden for moderne brandsårsbehandling.
TAK ❤️🙏

Tak for støtte i 2023

Tusind tak til alle som har støttet Care4Burn i 2023 ❤️
 
Det har været et aktivt og indholdsrigt år med undervisning og erfaringsudveksling, patientbehandlinger, dokumentarfilm og premiere. Alt dette havde ikke været mulig uden Din interesse og støtte. Tak for at du er med til at gøre en forskel for børn med brandskader i Tanzania 🔥🙏
 
I november modtog Bestyrelsen den glædelige nyhed fra Bygma Fonden om en donation til vores videre arbejde med børn med brandsårsskader i Tanzania. Det er en virkelig flot donation på 100.000 kr som går til undervisning og erfaringsudveksling af lokalt personale på KCMC Hospitalet. Donationen er med til at hæve kompetenceniveaut på hospitalet, til gavn for patienterne, deres familier samt hospital og lokalsamfund. Vi er meget stolte og glade! 
 
Sammen kan vi gøre en forskel! 🌟

Dokumentaren “The Forgotten” er online

Care4Burn dokumentaren “The Forgotten” er online og kan ses her.

Brandskadede patienter i lav- og mellemindkomst lande er en stor og glemt patientgruppe. De fortjener vores opmærksomhed og hjælp. Denne erkendelse medførte at jeg for 15 år siden besluttet mig for at forsøge at gøre en positiv forskel for livskvaliteten for børn med brandskader.

I afrikanske lande syd for Sahara dør mellem 18.000 og 30.000 børn hvert år i alderen 5 år eller yngre på grund af brandrelaterede skader.

Care4Burn er mit håbefulde og dedikerede bidrag. Jeg ønsker at give børn med brandsår en stemme. Med dokumentaren “The Forgotten” stræber jeg efter at skabe en smuk og relevant fortælling om et svært og ukendt emne, der forhåbentlig vil få seeren til at føle, reflektere og indse, at der er meget vi kan gøre for denne patientgruppe ❤

Jeg håber ”The Forgotten” vil gøre et indtryk på dig – også selvom det er første, anden eller tredje gang du ser den 🔥

Del gerne dokumentaren med dit netværk – og hjælp Care4Burn med at øge opmærksomheden på brandskader og denne glemte patientgruppe 🎥📽

Sammen kan vi gøre en forskel.

Karianne W. Fjaere (stifter)

”The Forgotten” er filmet og redigeret af George M Doumani.

Velgørenhedsarrangement og premiere

En hjertelig tak til alle, der deltog i Care4Burns velgørenhedsarrangement og premiere den 28. november kl. 19 på Odds and Ends 🎉 Vi er dybt rørt over jeres interesse og støtte. Tak for at I mødte op og for at I gav jeres opmærksomhed til brandskadede børn i Tanzania ❤ Uden jer havde vi ikke været i stand til at skabe en så mindeværdig og meningsfuld aften.

Især en stor tak til vores hovedsponsorer Odds and Ends, Livingstone Copenhagen, ROSFORTH & ROSFORTH, @evesevents, All Graphic A/S og Region H 🙏

Tak til “The Villagas Jam Beat and Federitmo” og Farshad Kholghi (www.farshadkholghi.dk) for at skabe den helt rigtige stemning og få smilet frem på alles ansigter.

Tak Alexandra Peña Urzua for at påtage sig opgaven som Care4Burns Event manager og George M Doumani for at skabe en smuk og relevant fortælling om børn med brandskader og Care4Burns arbejde 🌟🌟

Sidst men ikke mindst tak Andreea Vlad, Rolando Diaz, Yann Houlberg Andersen, Care4Burn-teamet, alle de frivillige der har hjulpet til ved arrangementet og ALLE der har støttet Care4Burn gennem årene med både tid og energi 🔥

Sammen skabte vi en magisk og uforglemmelig aften. Tilsammen har vi indsamlet 14.300 kr., hvilket er næsten 18 operationer. Vi er taknemmelige og ydmyge ❤

Dokumentaren vil blive offentliggjort her www.youtube.com/@care4burn152 inden for de følgende uger 🎥📽

Sammen kan vi gøre en forskel!

Fødselsdagsdonation fra Alex

Tusind tak Alex Rebolledo for at du donerede din fødselsdagsgave til Care4Burn 🎉

Vi er taknemmelige og rørt. Din flotte donation på 5.500 kr er med til at forbedre livskvaliteten for flere børn med brandskader i Tanzania og er desuden med til at øge opmærksomheden på denne glemte patientgruppe.

Tak 🌟 Sammen kan vi gøre en forskel 🔥

Theresia og Christina

Den seneste måned har Dr. Theresia Edward og afdelingssygeplejerske Christina Saria fra Brandsårsafdelingen på KCMC været en del af Brandsårsteamet på MCM-hospitalet i Addis Ababa i Etiopien 🔥
Her har de fået masser af ny viden og nye erfaringer, de kan tage med sig hjem til Tanzania.
”Jeg har fået større indsigt i hvordan jeg bedst skifter bandage og hvilke typer antibiotika som er essentielle at have på afdelingen. På MCM-hospitalet i Addis Ababa har de et dedikeret rum til bandageskift. Det ønsker jeg at implementere på KCMC. Hver uge har jeg tænkt, jeg ønsker at lære mere.” (sygeplejerske Christina Saria)
Jeg har været med til mange og lange brandsårsoperationer. Det har været en rigtig god erfaring, hvor jeg har lært hvordan man laver mere avancerede hudtransplantationer. For mig er det vigtig at fokusere både på behandlingen af og selve outcome for patienterne, samt lære hvordan vi kan forbedre behandlingen på KCMC. Jeg føler mig inspireret og motiveret.” (kirurg Theresia Edward)
Du møder både Theresia og Christina samt Einar og Yodit fra MCM-hospitalet i Addis Ababa i dokumentaren “The Forgotten”, som har premiere tirsdag den 28. november på Odds and Ends i Nordhavn København.
Tilmeld dig arrangementet og køb billet her.
Vi Glæder os til at se dig ❤️

Care4Burn velgørenhedsarrangement

Velkommen til en aften fuld af mening og inspiration!

Care4Burn inviterer til velgørenhedsarrangement og premiere på dokumentaren ”The Forgotten” 🔥
Brandskadede børn i Tanzania fortjener vores opmærksomhed og hjælp. Bag Care4Burns arbejde ligger en vision om at hjælpe og gøre en forskel for de mange børn og unge, der hver dag udsættes for brandskader ifm. madlavning og husholdning i deres hjem.
Vi ønsker denne aften at dele historien bag vores arbejde og give indsigt i, hvordan vi sammen med Kilimanjaro Christian Medical Centre i Moshi bidrager til at gøre en positiv forskel.

PROGRAM:

Kl. 19.00 Dørene åbnes. Velkomstdrink, fotoudstilling og “live performance music”.
Kl. 19.30 Velkommen til premiere ved Care4Burns grundlægger Karianne W. Fjære.
Kl. 19.45 Introduktion og visning af dokumentaren ”The Forgotten”, filmet og redigeret af George M. Doumani, efterfulgt af drikkevarer, canapeer, fotoudstilling og “live performance music”.
Kl. 20.30 Præsentation af Care4Burn ved grundlægger Karianne W. Fjære.
Kl. 21.00 Afrunding ved debattør og skuespiller Farshad Kholghi.
Deltagelse i arrangementet koster 100 kr. Pengene er en donation til Care4Burns projektområder uden administrative omkostninger. Tilmelding og betaling foretages via betalingslink eller QR – code
Vi glæder os til at se Dig! ❤
Tak til vores sponsorer. Sammen kan vi gøre en forskel!
Se invitationen her.
George M. Doumani: www.georgedoumani.com
Farshad Kholghi: www.farshadkholghi.dk
Eves Event: @eves.event
ODDS AND ENDS: www.oddsandends.dk