Rejse til Tanzania 2022

I slutningen af november rejste Care4Burn til Tanzania og Kilimanjaro Hospital (KCMC) i Moshi. Sammen med et dygtig team fra Addis Ababa tilbragte vi en produktiv og meningsfuld uge på hospitalets brandsårsafdeling. Mødet med de ansatte og patienter gjorde et stort indtryk og gav meget stof til eftertanke.
Udover at overrække kirurgisk udstyr, faciliterede Care4Burn flere undervisningsseancer og sidemandsoplæring samt interviewet både personale og patienter, med henblik på at videreudvikle vores patientsponsoreringsprogram.
Vi fik også med god hjælp fra vores kollegaer i Addis Ababa startet op ‘Banana Milk Diet’ på afdelingen, som styrker både patienternes ernæringstilstand og helingsproces.
Brandsårspatienter fortjener vores opmærksomhed.
Med dette mål for øjet er vi, med god hjælp fra den dygtige fotograf/kortfilmproducent George M Doumani, i gang med at udarbejde en dokumentar om brandskader i Tanzania, det vigtige arbejde der udføres på KCMC samt Care4Burns historie.

Sammen kan vi gøre en forskel.

Julekort 2022

Snart er det advent, jul og hjerternes fest 🎄❤️
Ved at købe et Care4Burn Julekort støtter du vores arbejde og er med til at forbedre behandlingen af seriøse og livstruende brandsår hos børn i Tanzania. Pengene går bla. til at sikre udstyr, uddannelse og støtte til brandskadede børn og deres familie. Beløbet vælger du selv.
Julekort kan købes her – eller MobilePay: 28466 (husk at skriv din e-mail i bemærkningsfeltet).
Tak for din støtte. Sammen kan vi gøre en forskel ❤️🔥

Trøstemus til Tanzania

Tak til Klinik Hellerup

Tusind tak til Klinik Hellerup for jeres interesse i og støtte til Care4Burn.

Klinik Hellerup hjælper ikke kun folk med at blive smukke – de hjælper også brandsårsbørn i Tanzania med at få hudtransplantationer efter alvorlige 3. grads forbrændinger.

Tusind tak for jeres flotte bidrag ❤️

Sammen kan vi gøre en forskel.

Tak Moalem Weitemeyer

Tusinde tak for jeres støtte ❤️🙏❤️
Vi har med stor taknemmelighed modtaget en donation fra Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab.
Karianne W. Fjære, grundlægger af Care4Burn, fortæller, at det flotte bidrag bl.a. skal bruges til at støtte Care4Burns tre projektområder – undervisning, kirurgisk udstyr og patientbehandlinger.
Moalem Weitemeyer har altid været dybt investeret i at forbedre livet for børn og unge, og vi er blevet rørt over Care4burns indsats” (postet 9. september 2022 på Moalem Weitemeyers FB side).
Sammen kan vi gøre en forskel!

Patientstøtte til Queen Mghamba 6 år

6-årige Queen Mghamba fik forbrændinger på 38% af kroppen, da der gik ild i hendes tøj, mens hun legede i nærheden af familiens bålsted. Desværre et klassisk uheld i Afrika og andre 3. verdenslande, hvor madlavningen ofte foregår ved jorden og over åben ild.
Queen Mghamba har indtil videre fået fire hudtransplantationer, og fortsætter sin behandling med støtte fra Care4Burn.
Sammen kan vi gøre en forskel 🙏❤️

Generalforsamling 2022

INVITATION TIL GENERALFORSAMLING I CARE4BURN
I Care4Burn arbejder vi for målrettet hjælp til børn og unge med brandsår i Tanzania. Gennem sponsorer og fundraising sikrer vi kontinuerligt indkøb af relevant udstyr, uddannelse og anden bistand til vores afrikanske samarbejdspartnere.
I bestyrelsen sidder kvalificerede fagpersoner inden for både det sundhedsfaglige og markedsføringsmæssige område.
Behovet for hjælp er stort.
Problemet med korrekt behandling af brandsårsskader er ikke bare et issue i Tanzania. Og vi har derfor også større ambitioner, og en drøm om at blive større – både ift. kendskab, og ikke mindst ift. yderligere økonomi til vores hjælpearbejde.
Kunne du tænke dig at bidrage til det? Har du gode ideer eller måske konkret erfaring på området, som du vil dele?
Så mød op til vores Generalforsamling 2022:
TORSDAG DEN 31. MARTS KL. 17.00 i ØSTERBROHUSET, Århusgade 103, Kbh Ø
Tilmelding senest 25. marts: Info@care4burn.org eller ved tilmelding til begivenheden her på Facebook: https://fb.me/e/3D6Gu0uCQ
Håber vi ses! ❤️🙏

Patientstøtte til Gloria 8 år

Gloria på 8 år blev slemt forbrændt på sin underkrop og ben, da hun kom for tæt på familiens bålsted.
Med støtte fra Care4Burn har hun fået 3 hudtransplantationer henover to måneder, og er nu i bedring.
Gloria mangler forsat to operationer, før lægerne vurderer, at hendes hud og krop er helet som den skal, og hun igen kan lege og bevæge sig frit.
Vi er så glade for at kunne hjælpe både hende og mange andre børn – gennem jeres bidrag.

Sammen kan vi gøre en forskel.

Donation fra Bygma Fonden

Care4Burn har fået en tidlig julegave i år! 🎄
Vi har med stor glæde modtaget besked fra Bygma Fonden om en donation til vores videre arbejde med børn med brandsårsskader i Tanzania. Det er en virkelig flot donation på 50.000 kr som vil gøre en forskel for mange børn det næste år.
 
Vi er meget stolte og glade! ❤️🙏
 
Læs mere om Bygma Fonden her.
 

Julekort 2021

Julen er hjerternes fest ❤️
I denne tid mødes vi i særlige traditioner, og glædes over hinandens nærvær, tid, dejlig mad og nok en gave eller to 🎄 Måske tænker vi også lidt ekstra over alt det, vi er taknemmelige for.
Et julekort fra Care4Burn betyder alverdens glæde, taknemmelighed og mulighed for et langt lettere liv for børn med brandsår.
Ved at købe Care4Burns julekort støtter du vores arbejde med at sikre udstyr, uddannelse og støtte til brandskadede børn og deres familie i Tanzania. Beløbet vælger du selv. Julekort kan købes her eller med MobilePay: 28466.
Tak for din støtte ❤️🙏❤️