Velgørenhedsarrangement og premiere

En hjertelig tak til alle, der deltog i Care4Burns velgørenhedsarrangement og premiere den 28. november kl. 19 på Odds and Ends 🎉 Vi er dybt rørt over jeres interesse og støtte. Tak for at I mødte op og for at I gav jeres opmærksomhed til brandskadede børn i Tanzania ❤ Uden jer havde vi ikke været i stand til at skabe en så mindeværdig og meningsfuld aften.

Især en stor tak til vores hovedsponsorer Odds and Ends, Livingstone Copenhagen, ROSFORTH & ROSFORTH, @evesevents, All Graphic A/S og Region H 🙏

Tak til “The Villagas Jam Beat and Federitmo” og Farshad Kholghi (www.farshadkholghi.dk) for at skabe den helt rigtige stemning og få smilet frem på alles ansigter.

Tak Alexandra Peña Urzua for at påtage sig opgaven som Care4Burns Event manager og George M Doumani for at skabe en smuk og relevant fortælling om børn med brandskader og Care4Burns arbejde 🌟🌟

Sidst men ikke mindst tak Andreea Vlad, Rolando Diaz, Yann Houlberg Andersen, Care4Burn-teamet, alle de frivillige der har hjulpet til ved arrangementet og ALLE der har støttet Care4Burn gennem årene med både tid og energi 🔥

Sammen skabte vi en magisk og uforglemmelig aften. Tilsammen har vi indsamlet 14.300 kr., hvilket er næsten 18 operationer. Vi er taknemmelige og ydmyge ❤

Dokumentaren vil blive offentliggjort her www.youtube.com/@care4burn152 inden for de følgende uger 🎥📽

Sammen kan vi gøre en forskel!

Fødselsdagsdonation fra Alex

Tusind tak Alex Rebolledo for at du donerede din fødselsdagsgave til Care4Burn 🎉

Vi er taknemmelige og rørt. Din flotte donation på 5.500 kr er med til at forbedre livskvaliteten for flere børn med brandskader i Tanzania og er desuden med til at øge opmærksomheden på denne glemte patientgruppe.

Tak 🌟 Sammen kan vi gøre en forskel 🔥

Theresia og Christina

Den seneste måned har Dr. Theresia Edward og afdelingssygeplejerske Christina Saria fra Brandsårsafdelingen på KCMC været en del af Brandsårsteamet på MCM-hospitalet i Addis Ababa i Etiopien 🔥
Her har de fået masser af ny viden og nye erfaringer, de kan tage med sig hjem til Tanzania.
”Jeg har fået større indsigt i hvordan jeg bedst skifter bandage og hvilke typer antibiotika som er essentielle at have på afdelingen. På MCM-hospitalet i Addis Ababa har de et dedikeret rum til bandageskift. Det ønsker jeg at implementere på KCMC. Hver uge har jeg tænkt, jeg ønsker at lære mere.” (sygeplejerske Christina Saria)
Jeg har været med til mange og lange brandsårsoperationer. Det har været en rigtig god erfaring, hvor jeg har lært hvordan man laver mere avancerede hudtransplantationer. For mig er det vigtig at fokusere både på behandlingen af og selve outcome for patienterne, samt lære hvordan vi kan forbedre behandlingen på KCMC. Jeg føler mig inspireret og motiveret.” (kirurg Theresia Edward)
Du møder både Theresia og Christina samt Einar og Yodit fra MCM-hospitalet i Addis Ababa i dokumentaren “The Forgotten”, som har premiere tirsdag den 28. november på Odds and Ends i Nordhavn København.
Tilmeld dig arrangementet og køb billet her.
Vi Glæder os til at se dig ❤️

Care4Burn velgørenhedsarrangement

Velkommen til en aften fuld af mening og inspiration!

Care4Burn inviterer til velgørenhedsarrangement og premiere på dokumentaren ”The Forgotten” 🔥
Brandskadede børn i Tanzania fortjener vores opmærksomhed og hjælp. Bag Care4Burns arbejde ligger en vision om at hjælpe og gøre en forskel for de mange børn og unge, der hver dag udsættes for brandskader ifm. madlavning og husholdning i deres hjem.
Vi ønsker denne aften at dele historien bag vores arbejde og give indsigt i, hvordan vi sammen med Kilimanjaro Christian Medical Centre i Moshi bidrager til at gøre en positiv forskel.

PROGRAM:

Kl. 19.00 Dørene åbnes. Velkomstdrink, fotoudstilling og “live performance music”.
Kl. 19.30 Velkommen til premiere ved Care4Burns grundlægger Karianne W. Fjære.
Kl. 19.45 Introduktion og visning af dokumentaren ”The Forgotten”, filmet og redigeret af George M. Doumani, efterfulgt af drikkevarer, canapeer, fotoudstilling og “live performance music”.
Kl. 20.30 Præsentation af Care4Burn ved grundlægger Karianne W. Fjære.
Kl. 21.00 Afrunding ved debattør og skuespiller Farshad Kholghi.
Deltagelse i arrangementet koster 100 kr. Pengene er en donation til Care4Burns projektområder uden administrative omkostninger. Tilmelding og betaling foretages via betalingslink eller QR – code
Vi glæder os til at se Dig! ❤
Tak til vores sponsorer. Sammen kan vi gøre en forskel!
Se invitationen her.
George M. Doumani: www.georgedoumani.com
Farshad Kholghi: www.farshadkholghi.dk
Eves Event: @eves.event
ODDS AND ENDS: www.oddsandends.dk

Udveksling til Addis Ababa, Etiopien

Dr. Theresia Edward og sygeplejerske Christina Saria fra Brandsårsafdelingen på KCMC rejste forleden til Addis Ababa, Etiopien. Her er de i den kommende måned del af brandsårsteamet på Myung Sung Christian Medical Center for fælles videndeling og erfaringsbaseret læring.
Støtte til undervisning og træning i sårbehandling og brandsårskirurgi er en del af Care4Burns fokusområder. Siden 2011 har vi arbejdet for at styrke de lokale sundhedsfaglige kompetencer indenfor brandsårsbehandling. Nu udvider vi vores indsats i samarbejde med MCM-hospitalet i Etiopien. Vores vision for 2023-2024 er at give flere kollegaer, som Theresia og Christina, muligheden for et længerevarende udvekslingsprogram.
Du kan møde Theresia og Christina i dokumentaren “The Forgotten,” som har premiere tirsdag den 28. november på Odds and Ends i Nordhavn. Vi deler snart yderligere detaljer om arrangementet! Så hold øje med opdateringer! ❤️

The Forgotten – Care4Burn dokumentar

Vi har igennem det seneste år arbejdet på en dokumentarfilm om brandskader i Tanzania samt Care4Burns historie og arbejde.
Dokumentaren er nu i sin slutfase, og vi glæder os til at vise den frem i løbet af efteråret ved en større event.
Filmen har fået titlen “The forgotten” og er filmet og redigeret af fotograf/kortfilmproducent George M Doumani
Mere information følger i de kommende uger 🌟

Gilbert Olomi – sygeplejerske på KCMC

Gilbert Olomi er sygeplejerske på KCMCs brandsårsafdeling. Det har han været de seneste 6 år. Han er meget glad for sit arbejde og for at tage sig af de indlagte brandsårspatienter ❤️
Noget af det, der ligger ham særligt på sinde, er, at patienterne ikke oplever voldsom smerte og ubehag ifm. skift af bandage og sårpleje. Derfor er Gilbert netop startet på en videreuddannelse inden for anæstesiologi, så han han fremover kan sikre relevant og effektiv smertelindring for den enkelte patient.
Sammen kan vi gøre en forskel 🙏

Besøg til KCMC i Februar 2023

Care4Burn har et tæt samarbejde med Children’s Burn & Wound Care Foundation (CBWCF) i Etiopien. I foråret var brandsårskirurg Einar Eriksen, der er grundlægger af CBWCF og til daglig arbejder som plastiskkirurg på brandsårsafdelingen i Addis Ababa, endnu en gang på KCMC for at behandle og operere nogle indlagte børn og unge. Men også for at vidensdele og erfaringsudveksle med brandsårsafdelingens personale.
 
Brandsårsafdelingen på KCMC, der er bemandet med engagerede sygeplejersker og ledes af cheflæge Dr. Theresia, deltog derfor også i de operationer, Dr. Einar udførte.
 
Dr. Einar opererede undervejs bl.a. en mindre dreng indlagt med brandskader i ansigt og på bryst, og gennemførte en fyldestgørende hudtransplantation i drengens ansigt. Ligeledes opererede Dr. Einar en dreng, der på baggrund af ubehandlede brandskader som lille, havde fået en invaliderende kontraktion omkring begge fødder. Gammelt arvæv blev fjernet, og med hudtransplantation samt en gips ved anklerne, sikrede operationsteamet igen drengens fremtidige bevægelighed.
 
Care4Burn sender på baggrund af løbende fundraising, jævnligt nyt udstyr til KCMC, herunder mesh-maskiner, Humby knive og knivblade, og en lang række hæfteklemmer. Udstyret er medvirkende til, at der kan gennemføres de omtalte, og ofte ret komplicerede operationer på afdelingen.
 
Sammen kan vi gøre en forskel.

Fødselsdags donationer

Stort tillykke med dagen Andreea Vlad og Nuno Costa.

Den seneste måned har Care4Burn været så heldige at få ind to fødselsdags donationer på tilsammen 13.380 kr, hvilket svarer til ca. 16 operationer.

Tusind tak til jer begge to – og til jeres venner og familie som alle er med til at give brandsårspatienter en ny chance i livet.

Sammen kan vi gøre en forskel!

Patientstøtte til Veronica 6 år

Hvert kvartal får vi en oversigt fra Kilimanjaro Hospital (KCMC) over hvilke børn og hvilken type behandling, vi har bidraget med støtte til i de forgange måneder.
Fra maj-december 2022 har den økonomiske støtte fra Care4Burn hjulpet med behandling og pleje af i alt 12 børn; Fire drenge og otte piger – i alderen 4 måneder til 6 år. Alle disse børn er kommet til skade i forbindelse med åben ild (oftest familiens ildsted) eller ved fald i nærheden af kogende vand, olie eller mad. Sådan er det tilfældet med langt de fleste af børne-brandskader i Tanzania, og det skyldes at familiens ild- og madsteder som regel befinder sig på jorden eller ikke er afskærmet eller i rum for sig.
Et af de børn, der senest har fået støtte, hedder Veronica.Veronica er 6 år gammel, og kom til KCMC to måneder efter hendes brandulykke. Hun var forbrændt på 55% af kroppen, henover mave, lår og dele af brystet.
Veronica har været indlagt på KCMC siden juli måned 2022, hvor hun dagligt får behandlet sine sår, og kirurger har forsøgt at lave de første mindre transplantationer fra den lille del af hendes hud, der stadig er intakt. Det er en lang og sej proces, og en dyr og krævende behandling, der skal til at få Veronica på benene igen. Alligevel var hun glad og smilende, da vi mødte hende ved vores besøg på KCMC i december ❤️