Ambassadører

Anja Steensig

Ambassadør siden 2019

Forfatter, foredragsholder og spirituel mentor

Anja Steensig er en alsidig person med et stort hjerte. Hun har tidligere været engageret som både tv og radiovært og er nu dedikeret til at formidle kærlighedens styrke samt vigtigheden af medfølelse, både for andre og overfor os selv. Hendes varme, ambitioner og omtanke for andre mennesker er værdier som vi i Care4Burn både identificerer os med og inspireres af og det er derfor med stor glæde at vi ønsker Anja Steensig velkommen som vores ambassadør.

Mzungu Kichaa

Ambassadør siden 2020

Musik artist

Mzungu Kichaa er en inspirerende dansk/tanzanisk musiker, fuld af energi og livsglæde – og det samme er hans musik. Mzungu Kichaa blev født i Danmark, men er vokset i Tanzania. Gennem sin musik ønsker han at nedbryde barrierer og grænser, der adskiller mennesker fysisk og socialt. Han er en stærk rollemodel for unge, da han inspirerer til at tænke på andre mennesker og ikke kun fokusere på ens egen personlige gevinst. Vi er stolte over at have dig som en del af vores team, velkommen!

Farshad Kholghi

Ambassadør siden 2020

Iværksætter og foredragsholder

Farshad er en inspirerende mand med et ærlig syn på livet og han har evnen til at tage noget alvorlig og stort, og som kan være vanskelig at sætte ord på, over i en glædende kontekst fyldt med fnis og grin. Farshad har erfaring fra hvordan er det at skulle starte på nyt og skabe sig et nyt liv. Hans historie er gribende, unik og giver stof til eftertanke. Vi ønsker Farshad velkommen i Care4Burn og er meget taknemmelige for, at han ønsker at støtte op om vores arbejde samt være med til at sætte fokus på brandskadede børn, og den barske livssituation de står i.

Lea Kholghi Frederiksen

Ambassadør siden 2020

Jurist og juridisk konsulent

Lea er juridisk konsulent hos Bryggeriforeningen. Lea er en varm og behagelig person. Vi er rigtig glade og stolte over at Lea ønsker at tage del i Care4Burns arbejde ved at blive organisationens ambassadør samt være med til at sætte fokus på brandskadede børn, og den barske livssituation de står i. Velkommen Lea.

Lina Toft Lernevall

Ambassadør siden 2019

PhD studerende, sygeplejerske

Lina er sygeplejerske og ph.d.-studerende ved Institut for Plastisk, Hånd- og Rekonstruktiv Kirurgi, National Burn Center, Haukeland University Hospital og Institut for Global Folkesundhed og Primærpleje ved Universitetet i Bergen, Norge. Hun er interesseret i, hvordan forældrene oplever deres barns brandskade såvel som de opfattede behov for støtte under indlæggelse på en brandsårsafdeling. Gennem sit arbejde afslører hun behovet for forældrestøtte og hvordan man kan forbedre støtten til forældre til brandskadede indlagte børn. Tak, fordi du kom med i vores team Lina og for at du støtter Care4Burns arbejde.