Patientstøtte til Veronica 6 år

Hvert kvartal får vi en oversigt fra Kilimanjaro Hospital (KCMC) over hvilke børn og hvilken type behandling, vi har bidraget med støtte til i de forgange måneder.
Fra maj-december 2022 har den økonomiske støtte fra Care4Burn hjulpet med behandling og pleje af i alt 12 børn; Fire drenge og otte piger – i alderen 4 måneder til 6 år. Alle disse børn er kommet til skade i forbindelse med åben ild (oftest familiens ildsted) eller ved fald i nærheden af kogende vand, olie eller mad. Sådan er det tilfældet med langt de fleste af børne-brandskader i Tanzania, og det skyldes at familiens ild- og madsteder som regel befinder sig på jorden eller ikke er afskærmet eller i rum for sig.
Et af de børn, der senest har fået støtte, hedder Veronica.Veronica er 6 år gammel, og kom til KCMC to måneder efter hendes brandulykke. Hun var forbrændt på 55% af kroppen, henover mave, lår og dele af brystet.
Veronica har været indlagt på KCMC siden juli måned 2022, hvor hun dagligt får behandlet sine sår, og kirurger har forsøgt at lave de første mindre transplantationer fra den lille del af hendes hud, der stadig er intakt. Det er en lang og sej proces, og en dyr og krævende behandling, der skal til at få Veronica på benene igen. Alligevel var hun glad og smilende, da vi mødte hende ved vores besøg på KCMC i december ❤️