Vi har lavet Info-kort

Brandskader er stort globalt sundhedsproblem, som ikke særlig mange kender til.

Dette vil vi gerne ændre på, derfor har vi lavet tre postkort, som fortæller patienternes historie.

Det er børn der bærer den største byrde, men også voksne bliver ramt. Vi har sat deres fortællinger på postkort i et ønske om at øge opmærksomheden omkring dette forfærdelige sundhedsproblem.

Brandsårspatienter har fortjent, at der sættes større fokus på deres lidelser.

Vi ønsker at forbedre behandlingen af deres brandsår. Vi ønsker at forbedre deres forhold.

Derudover håber vi på at vores postkort vil øge kendskabet til Care4Burn, vores arbejde og ikke mindst hvor alvorlig omfanget af brandskader er.

Hvis du vil vide mere om brandskader, følg dette link.

Du kan være med til at give brandsårspatienter nye minder!

Ved at donere en smule af din tid og hjælpe os med at distribuere postkortene – i din omgangskreds, på din arbejdsplads, til dine naboer mfl. – kan du være med at øge kendskabet til dette store globale sundhedsproblem. Din tid betyder meget for patienterne og vi i Care4Burn, vil sætte stor pris på din hjælp. Du kan kontakte os på info@care4burn.org for at få tilsendt en stak postkort til omdeling.

Sammen kan vi gøre en forskel!

Postkortene er designet af Andreea Vlad, visual artist og grafisk designer. Andreea har for nylig stiftet sit eget firma ’V Studio’, hvor hun blandt andet arbejder med visuel kommunikation indenfor analogt og digitalt media. Andreea er frivillig i Care4Burn og donerer sin kunst og tid til at hjælpe brandsårspatienter. Udover vores postkort har hun blandt andet designet vores fine logo. Tusind tak Andreea, for at du styrker vores budskab visuelt!

Hvis du vil læse mere om Andreea og hendes arbejde, følg dette link.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar