Velkommen Lea og Farshad

Vi har alle brug for at smile og mærke en boblende latter komme op til overfladen. Det er noget værdifuldt i at have evnen til at tage noget alvorlig og stort, og som kan være vanskelig at sætte ord på, over i en glædende kontekst fyldt med fnis og grin.

Det fik Care4Burns bestyrelse opleve i mandags da de mødtes med Farshad Kholghi, iværksætter og foredragsholder, som sammen med sin hustru Lea Kholghi Frederiksen er Care4Burns nyeste ambassadører.

De børn som Care4Burn arbejder for at gøre en forskel for, blandt andet ved at sponsorere deres kirurgiske behandling, står i en livssituation hvor de skal bygge sig op igen, både fysisk og psykisk. De skal forholde sig til livet på nyt.

Farshad er en inspirerende mand med et ærlig syn på livet med erfaring fra hvordan er det at skulle starte på nyt og skabe sig et nyt liv. Hans historie er gribende, unik og giver stof til eftertanke.

For at disse børn skal få det bedste ud af deres liv kræver det, at de tror på sig selv – og stoler på at de er gode nok som de er.

Vi ønsker Lea og Farshad velkommen i Care4Burn og er meget taknemmelige for, at de ønsker at støtte op om vores arbejde samt være med til at sætte fokus på brandskadede børn, og den barske livssituation de står i.

Sammen kan vi gøre en forskel!

Du kan læse mere om Farshad Kholghi og hans arbejde her.