Theresia og Christina

Den seneste måned har Dr. Theresia Edward og afdelingssygeplejerske Christina Saria fra Brandsårsafdelingen på KCMC været en del af Brandsårsteamet på MCM-hospitalet i Addis Ababa i Etiopien 🔥
Her har de fået masser af ny viden og nye erfaringer, de kan tage med sig hjem til Tanzania.
”Jeg har fået større indsigt i hvordan jeg bedst skifter bandage og hvilke typer antibiotika som er essentielle at have på afdelingen. På MCM-hospitalet i Addis Ababa har de et dedikeret rum til bandageskift. Det ønsker jeg at implementere på KCMC. Hver uge har jeg tænkt, jeg ønsker at lære mere.” (sygeplejerske Christina Saria)
Jeg har været med til mange og lange brandsårsoperationer. Det har været en rigtig god erfaring, hvor jeg har lært hvordan man laver mere avancerede hudtransplantationer. For mig er det vigtig at fokusere både på behandlingen af og selve outcome for patienterne, samt lære hvordan vi kan forbedre behandlingen på KCMC. Jeg føler mig inspireret og motiveret.” (kirurg Theresia Edward)
Du møder både Theresia og Christina samt Einar og Yodit fra MCM-hospitalet i Addis Ababa i dokumentaren “The Forgotten”, som har premiere tirsdag den 28. november på Odds and Ends i Nordhavn København.
Tilmeld dig arrangementet og køb billet her.
Vi Glæder os til at se dig ❤️