Care4Burn søger en frivillig Kommunikationsmedarbejder

Har du lyst til at gøre en forskel for børn og unge i Tanzania med alvorlige forbrændinger, og vil du være en vigtig del af en lille organisation, der er drevet af engagerede bestyrelsesmedlemmer og frivillige kræfter. Så kan den nyoprettede stilling som frivillig kommunikationsmedarbejder i Care4Burn være den rette for dig.

Care4Burn arbejder for at alle brandsårspatienter kan få lige adgang til nødvendig og professionel behandling på vores samarbejdshospital Kilimanjaro Christian Medical Centre i Tanzania. Dette gør vi ved at tilføre fondsmidler der er med til at styrke de lokale sundhedsfaglige kompetencer og ved finansiering af moderne kirurgisk udstyr. Endvidere giver vi økonomisk støtte til de forældre, der ikke har råd til at betale for behandlingen af deres barns brandsårsskader.

I Care4Burn arbejder vi kontinuerlig med at udvide og nytænke vores projektområder. Derfor søger vi nu en frivillig kommunikationsmedarbejder, gerne med erfaring fra tidligere fundraising, der vil være med til at øge vores synlighed og derved bidrage med øgede finansieringsmuligheder.

Som vores kommunikationsmedarbejder bidrager du gennem din viden og ekspertise til, at øge synligheden på diverse sociale medier herunder produktion af små kampagner, der øger opmærksomheden omkring Care4Burns arbejde og som potentielt giver flere medlemmer og donationer. Vi arbejder med et privat og et virksomhedsspor og det er helt centralt for dit arbejde at vi kan rejse midler til finansiering af livsvigtig behandling og kirurgisk udstyr. Dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde med Bestyrelsen samt vores frivillige grafiske designer.

Vi tilbyder

Et frivillig arbejde hvor du vil få eget ansvar med at udvikle strategier og søsætte projekter, der kan skabe synlighed om organisationens projekter og formål i den brede befolkning. Det betyder at du her får en unik mulighed for at sætte dit eget præg på organisationen. Du får mulighed for at sikre løsninger der hjælper børn med forbrændinger til et bedre liv med flere muligheder i deres fremtid. Arbejdet er frivillig og ulønnet. Vi forventer du arbejder 2-5 timer per måned, samt deltager i de månedlige Bestyrelsesmøder.

Hvem er du?

  • Du har erfaring med og interesse i sociale medier, kommunikation, fondsansøgninger, planlægning af events etc.
  • Du har nemt ved at skabe relationer og er udadvendt
  • Du er struktureret og følger projekter til dørs
  • Du Skal være god til at skrive og formidle dit budskab både på dansk og engelsk

Vil du vide mere

For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte formand Karianne W. Fjære på telefon 61674097 eller skrive til os på info@care4burn.org. Læs mere om Care4Burn og vores arbejde her.

Sådan ansøger du

Send en motiveret ansøgning, CV og meget gerne eksempler på indhold, du har produceret til info@care4burn.org.

Ansøgningsfrist er 31. oktober 2021.

Vi indkalder til samtale løbende. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.