Afgørende støtte til brandsårspatienter og deres familier er nu en virkelighed!

I 2020 har Bestyrelsen arbejdet intenst på at etablere en aftale med Direktionen på Kilimanjaro Christian Medical Centre i Moshi Tanzania, om at sponsorere livsnødvendige operationer til børn af familier, der ikke har økonomiske ressourcer til kirurgisk behandling.

På grund af mangel på økonomiske ressourcer ender mange børn med at ligge på hospitalet og vente på kirurgisk behandling i uger, måneder og år. Ofte fører denne ventetid og manglende behandling til forkortet levetid eller et stærkt funktionsnedsættende handicap.

En operation koster ca. 700 danske kroner og brandsårspatienter kræver i gennemsnit 1-3 operationer, afhængig af skaden og størrelsen på forbrændingen.

Børn der vurderes berettiget til støtte fra Care4Burn, inkluderes løbende, både via hospitalet ’social welfare-system’ samt ved en lægelig vurdering.

Elementære, men livsnødvendige kirurgiske operationer, kan forhindre at disse børn bliver invalideret resten af livet og i stedet kan vokse op med sine familier og leve et velfungerende liv.

Aftalen er nu signeret og vi er klare til det videre forløb!

Sammen kan vi gøre en forskel.